freepeople性欧美熟妇, 色戒完整版无删减158分钟hd, 无码精品国产vα在线观看DVD, 丰满少妇伦精品无码专区在线观看,艾栗栗与纹身男宾馆3p50分钟,国产AV片在线观看,黑人与美女高潮,18岁女RAPPERDISSSUBS,国产手机在机看影片

正文內(nèi)容

20xxunit11howwasyourschooltrip測(cè)試題(已修改)

2025-01-13 22:03 本頁(yè)面
 

【正文】 Unit,11,How,was,your,school,trip測(cè)試題
Unit 11測(cè)試題 聽力部分(20分) Ⅰ.聽句子。選出你所聽到的單詞或短語(yǔ)。(5分) 1.A.tape B.trip C.train 2.A.1eft B.give C.gift 3.A.drivers B.visitors C.workers 4.A.prize B.piece C.price 5.A.school trip B.good idea C.day off 答案:1—5 BCBAC Ⅱ.聽對(duì)話。選擇與對(duì)話內(nèi)容相符的圖片。(5分) 答案:l—5 CBCAB Ⅲ.聽對(duì)話,根據(jù)對(duì)話內(nèi)容選擇正確答案。(5分) 聽第一段對(duì)話,完成第l—3小題。
1.How was the girl’s school trip? A.It was borin9. B.It was great. C.It was terrible. 2.Were there any lions in the zoo? A.N0,there weren’t. B.Yes,there were. C.We don't know. 3.What else did the girl do? A.She saw some monkeys. B.She went to the aquarium. C.She hung out with her friends. 聽第二段對(duì)話,完成第4—5小題。
4.Who did the girl meet? A.Jackie Chan. B.Andy Lau. C.Jet Li. 5.Did the girl get his autograph? A.Yes,she does. B.Yes,she did. C.N0.she didn't. 答案: 1—5BACBC Ⅳ.聽短文,在橫線上填入正確的單詞(每空一詞)。(5分) I had a lot of fun yesterday.In the mornin9,I(1) at home and watched TV,and then I(2) out with my friends.In the afternoon my father put some of his old things out in the yard and had a(3) sale!1 went to the aquarium to watch the shark show.Some also watched the shark show there.When I left,I bought some souvenirs of the aquarium.(5) , it didn’t start raining until I got home. 答案:1.stayed 2.hung 3.yard 4.visitors 5.Luckily 筆試部分(100分) 1.選擇填空。(15分) 從A、B、c、D四個(gè)選項(xiàng)中,選出可以填入空白處的最佳答案。
1. I went to the beach. Where did you go the school trip? A. on B. for C. with D. in 答案: A。
解析:go on a trip是習(xí)慣搭配,意為“去旅游”。
2. If I have seven days , I'd like to go to Beijing. A. long B. off C. on D. with 答案:2.B。
解析:day off是習(xí)慣搭配,意為“休息”。
3. I met the famous movie star and got his yesterday. A. autograph B. car C. wallet D. clothes 答案:3.A。
解析:句意為:昨天我遇到了那位著名的電影明星,并得到了他的親筆簽名。表示“親筆簽名”應(yīng)用 autograph。
4. How was your school trip? We had A. funny to camping B. funny camp C. fun to camp D. fun camping 答案:4.D。
解析:have fun doing sth.是固定句型,意為“做某事很高興”。
5. The old man didn't have anything this morning. A. ate B. eating C. to eat D. eat 答案:5.c。
解析:動(dòng)詞不定式作定語(yǔ),放在something anything,nothing等不定代詞之后。
6. Last Sunday we watched at the zoo. A. an elephant show B. elephant show C. elephant's show D. an elephant's show 答案:6.A。
解析:an elephant show意為“大象表演”。elephant以元音開頭,其前應(yīng)用不定冠詞an。
7. Finally, tired happy, we took the subway back home. A. and B. but C. or D. more 答案:7.B。
解析:表示轉(zhuǎn)折,應(yīng)用but。tired but happy意為“盡管累但是很高興”。
8. Every year we go to the beach we can pick up lots of shells. A. when B. on it C. where D. in the place 答案:8.C。
解析:先行詞是表示地點(diǎn)的名詞,關(guān)系代詞應(yīng)用where. 9. Each of us was very happy the end of the day. A. at B. on C, with D. for 答案:9.A。
解析:at the end of是固定搭配,意為“在……終點(diǎn),在……末梢”。
10. Mike and I to the zoo and some tigers there yesterday. A. go。 saw B. go。 see C. went。 see D. went。 saw 答案:10.D。
解析:根據(jù)句末的時(shí)間狀語(yǔ)y
點(diǎn)擊復(fù)制文檔內(nèi)容
范文總結(jié)相關(guān)推薦
文庫(kù)吧 www.dybbs8.com
公安備案圖鄂ICP備17016276號(hào)-1